Πρόγραμμα Ένταξης και Κοινωνικοποίησης

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ραδιομαραθώνιος Αγάπης

  Το Σάββατο 3 Νομεβρίου 2012 το ΠΕΚ/ΑμεΑ (ώρες 09:00-20:00) συμμετέχει στο Bazaar "Ημέρα Αγάπης", που διοργανώνει η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου της Λαϊκής Τράπεζας, με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ και του Εμπορικού Κέντρου "AVENUE"!

   Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου για την ημέρα αυτή καθώς και το επικοινωνιακό υλικό :
  


Δελτίο Τύπου
«Ημέρα Αγάπης» στο AVENUE

   Η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Κέντρου AVENUE και του ΣΚΑΪ, διοργανώνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρες 9:00 – 20:00, μία «Ημέρα Αγάπης», στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012.

   Eκθέτες στο Bazaar, είναι Ιδρύματα και φορείς, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

   Σε έναν εδικά διαμορφωμένο χώρο, κάθε φορέας θα διαθέσει προς πώληση τις δημιουργίες των ίδιων των παιδιών (κατασκευές, διακοσμητικά, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, είδη ανθοκομίας, κοσμήματα), με στόχο τη στήριξη των φορέων, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν έσοδα για τις ανάγκες τους, να προβληθούν, καθώς και να ενημερώσουν τον κόσμο αναφορικά με τις ενέργειες και δράσεις τους.

   Τους μικρούς μας φίλους θα υποδεχθεί η καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικές Σβούρες», επανδρωμένη με ψυχαγωγούς, που έχουν ετοιμάσει φαντασμαγορικές δραστηριότητες και παιχνίδια, για να διασκεδάσουν τα παιδιά και παράλληλα να τους μάθουν τη σημασία και την αξία του Ραδιομαραθωνίου.

   Στην «Ημέρα Αγάπης», συμμετέχουν τα περισσότερα καταστήματα του AVENUE : Alexi Andriotti, All about shoes, Buffet by Varsos Catering, Cook Shop, Donatela, Era Bijoux, Gelato, Geox, Iso, Kipling, Κομμωτήριο Maik Artistic Team, Mayoral, Oltre Mare, S’ Oliver, Sugarfree, United Colors of Benetton, Venus Victoria και το Φαρμακείο, στηρίζοντας το Ραδιομαραθώνιο με αγορά κάποιου από τα «προϊόντα αγάπης» ή συνεισφέροντας στους ειδικούς κουμπαράδες που θα βρίσκονται εκεί για το σκοπό αυτό.

   Μέσα από την «Ημέρα Αγάπης» το κοινό καλείται να στηρίξει τους φορείς που με τη σειρά τους φροντίζουν παιδιά με ανάγκες, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που καθημερινά αγωνίζονται για να βελτιώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες και βοηθούν ηθικά και ψυχολογικά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.



   Ο Ραδιομαραθώνιος είναι η μεγαλύτερη εθελοντική πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης του προσωπικού της Marfin Egnatia Bank, μέλους του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με στόχο τη στήριξη παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Η αποστολή του στην Ελλάδα κινείται σε 2 βασικούς άξονες, κινητήριους μοχλούς της επιτυχημένης λειτουργίας του, αλλά και της αποτελεσματικής διεξαγωγής του.
   Πρωταρχικός στόχος, είναι η συγκέντρωση εσόδων και η διανομή τους σε φορείς, Ιδρύματα και οικογένειες παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Γι’ αυτό το σκοπό πραγματοποιούνται ενέργειες και εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες συγκεντρώνονται χρήματα και διανέμονται, από ειδική Διαχειριστική Επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει το έργο με υπευθυνότητα και πλήρη διαφάνεια.
   Ωστόσο, δεν επικεντρώνεται μόνο στη συλλογή οικονομικής βοήθειας. Απώτερος στόχος του είναι η καλλιέργεια κουλτούρας αποδοχής της διαφορετικότητας και η απαλλαγή από προκαταλήψεις απέναντι στα παιδιά με ανάγκες, καθώς και στη διευκόλυνση της ένταξής τους στους κοινωνικούς θεσμούς.














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου