Πρόγραμμα Ένταξης και Κοινωνικοποίησης

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Ένα Σαββατοκύριακο με ... ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

   Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε στην ιστορική λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. η Έκθεση Φωτογραφίας «ΕΝΑ ΦΩΤΟΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ», που διοργάνωσε το Συμβουλευτικό Κέντρο «Συν-Εργάζομαι» (www.synergazomai.gr).
   Η πρωτότυπη έκθεση ανέδειξε την πόλη που όλοι αγαπάμε, τον Πειραιά, μέσα από τα μάτια των πολιτών, που απαθανάτισαν με τον δικό τους τρόπο διάφορα σημεία της πόλης.
   Οι συμμετοχές έφτασαν τις εξήντα οκτώ (68) και όλα τα έργα έχουν συμπεριληφθεί σε ένα καταπληκτικό λεύκωμα, το οποίο διατίθεται σε προνομιακή τιμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Για να παραγγείλετε το λεύκωμα : www.photofunpark.gr.Η διοργανώτρια της εκδήλωσης, κα Φλώρα Παντελίδη (δεξιά του ΠΕΚ/ΑμεΑ), πλαισιωμένη από την ομάδα του ΠΕΚ/ΑμεΑ και εκπροσώπους της ομάδας "Prie-A-ctive", που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
   Το ΠΕΚ/ΑμεΑ τίμησε με την παρουσία του την Έκθεση, με τη συμμετοχική δράση «ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!».
   Από την πλευρά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους επισκέφθηκαν την έκθεση, ενημερώθηκαν για τη δράση του ΠΕΚ/ΑμεΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ για τα μεγάλα μας «παιδιά», υποστηρίζοντας με τον τρόπο τους αυτή μας την προσπάθεια.


Αριστερά η κα Μυρσίνη Σαρέλλη-Ταμπάκη, Επιστημονική Διευθύντρια του ΠΕΚ/ΑμεΑ, δίπλα της η κα Φωτεινή Μάργαρη, Πρόεδρος του Κέντρου. Μαζί τους η Θέκλα και ο Νίκος, οι... φωτογράφοι μας!


Επί τω έργω...


Αριστερά η Πρόεδρος του ΠΕΚ/ΑμεΑ, κα Φωτεινή Μάργαρη, με την Υπεύθυνη διοργάνωσης της δράσης "ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!", κα Άννα-Αγγελική Ζιώγα, Κοινωνική Λειτουργό.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε :
  •  Στην κα Φλώρα Παντελίδη, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Κέντρου «Συν-Εργάζομαι», που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στην Έκθεση.
  • Στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., για την φιλοξενία.
  •  Στους χορηγούς, που στήριξαν την εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα, την εταιρεία www.photofunpark.gr για την χορηγία εκτύπωσης των φωτογραφικών συμμετοχών, την εταιρεία «Tazza d’ oro» για την προσφορά του εκλεκτού καφέ της και την εταιρεία «Pizza Fan» για τις γευστικές πίτσες που προσέφερε στους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Κοντά μας ήταν :
  • Ο κος Ιωάννης Λυμβαίος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ).
  • Η κα Ανθή Αντασούρα-Κοκκίνου, Ζωγράφος - Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (ΠΕΦΟ) Εικαστικών Τεχνών.
  • Η κα Μαρίνα Κριτσωτάκη, Πολιτικός Μηχανικός - Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (ΠΕΦΟ) Εικαστικών Τεχνών.
  • Η κα Δέσποινα Γιατράκου, Αγιογράφος - Διαμερισματική Σύμβουλος του Ε’ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά.
   Σας ευχαριστούμε και πάλι, που μας δώσατε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ μαζί! 

   Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο, με μία έκπληξη που ετοιμάζουμε…!


Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Εικαστικές παρεμβάσεις στον χώρο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου